Opinie

8,2
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,8
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
7,6
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Ocena

    10
    16 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    26 lutego 2018

    Jestem zadowolony.

    Śniadania powinny być bardziej zróżnicowane. I powinny być bardziej angielskie - na ciepło, kiełbaski, jajecznica, fasolka ...
    Pokój bardzo czysty ( codziennie sprzątany ) , mały ale wygodny, doskonale wyposażony ( czajnik, mikrofala, lodówka, naczynia ) .
    Katie. Szy
    pl

    Ocena

    9,6
    14 lutego 2018
    Czystość - sprzątane codziennie, codziennie wymieniane ręczniki. Personel zarówno angielski jak i polski także jeśli ktoś słabo zna język można było się podpytać czegoś u Polek tam pracujących. Śniadanie smaczne i klimatyczne. Bardzo ciekawy wystrój! Wszystko na plus. Bardzo dobrze działające wifi ! Niedaleko dwie stacje metra przystanki autobusowe także lokalizacja tez bardzo dobra!
    Władysław
    pl

    Ocena

    10
    2 lutego 2018

    Fajnie

    Byłem w tym Hotelu już drugi raz. Za pierwszym razem zapomniałem dość drogi parasol i bez problemu go odebrałem za drugim razem. Pokoje są codziennie sprzątane. Jest wspaniała sala kominowa szachy i gry planszowe. Bez problemu można otworzyć sobie winko lub nabyć coś zimnego w normalnej cenie na miejscu. Śniadania są pełne i smaczne. Personel mówi w kilka językach wiec bez problemu da się dogadać. Dla tych którzy podruzuja bez drukarki można wydrukować bilet na recepcji lub prosto z telefonu przez WiFi.
    PatkaWit
    pl

    Ocena

    6,2
    1 lutego 2018
    Monotonne śniadania, bez warzyw i owoców.Herbata, kawa w termosie. Kiepsko jak na Anglię.
    Duży cichy, czysty pokój z bardzo wygodnymi łóżkami.
    Witold
    pl

    Ocena

    9,2
    20 listopada 2017

    Klkmatyczne miejsce blisko centrum...

    Mało urozmaicone i monotonne śniadanie. Słaba kawa i słodkie ciastka.
    Klimatyczny hotel w cichej i spokojnej okolicy. Łatwy dojazd i bliskosc
    matezee
    pl

    Ocena

    7,1
    7 września 2017

    Jest ok choć mogło by być lepiej ;-)

    Bardzo słabe połączenie internetowe - można powiedzieć, że nie ma połączenia wcale. Dość ubogie śniadanie - brak warzyw i owoców, jogurtu.
    Bardzo dobra lokalizacja koło terenów targowych - Olympia. Atrakcyjna cena.
    Zbigniew
    pl

    Ocena

    8,8
    20 czerwca 2017

    Było naprawdę wszystko ok.

    Podobało nam się podejście personelu do gości Bardzo czysto Miło było napić się kawy czy herbaty po powrocie ze zwiedzania która na nas czekała codziennie.Świetnie skomunikowany z innymi częściami miasta Spokojna i piękna okolica Polecamy turystom z mniej zasobnym portfelem Sklep i pub obok Warto skorzystać z tej oferty
    Przemysław
    pl

    Ocena

    9,6
    3 czerwca 2017

    Polecam

    Pokój był mały - ale to nie minus bo o tym wiedzieliśmy podczas rezerwacji (widać było na zdjęciu ). I tak cały dzień spędzaliśmy na zwiedzaniu a wieczory we wspólnym salonie.
    + Spokojna dzielnica, dobra lokalizacja, blisko do muzeów/zabytków i transportu publicznego + Naprawdę czysto + Pod prysznicem są zamontowane hotelowe żele pod prysznic + Na dole wspólny salon z kominkiem, są gry/zabawki/lego dla dzieci, wygodne fotele i herbata/kawa + Życzliwa i pomocna obsługa (w większości polska) Przy kolejnej podróży do Londynu na pewno wrócimy
    Ireneusz
    pl

    Ocena

    7,5
    7 maja 2017

    Pobyt udany hotel się sprawdził.

    Ciasnota pokoju. Mało miejsc na śniadaniu.
    Bardzo miła obsługa (Pan Konrad). Popołudniowa kawa przy kominku. Czyste białe ręczniki wymieniane codziennie.
    Lukasz
    pl

    Ocena

    6,7
    4 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Olga
    pl

    Ocena

    7,9
    23 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Damian
    pl

    Ocena

    7,5
    12 marca 2017

    Idealny na weekend w Londynie

    Brak uwag za taką cene.
    Dobre położenie hotelu, sniadania jak na Anglię ok.
    dk
    pl

    Ocena

    10
    8 marca 2017

    Miła atmosfera, serdecznie polecam!

    przy dłuższym pobycie, śniadanie monotonne.
    Bardzo czysty, zadbany hotel. Chętnie bym tam wróciła
    Beata
    pl

    Ocena

    7,1
    3 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl

    Ocena

    7,5
    27 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra Milczynska
    pl

    Ocena

    10
    23 stycznia 2017

    Bardzo pozytywnie

    Bardzo miły hotel oraz obsługa jedzenie naprawdę dobre , pokoje czyste i wygodne łóżka , codziennie świeże ręczniki. Wszystko jest niedaleko restauracje jak i jeden z najwiekszych centrum handlowych w którym znajdziesz wszystko. Na pewno jeszcze niejeden raz skorzystamy z tego hotelu
    Aleksander
    pl

    Ocena

    9,2
    18 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    8,8
    29 września 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dagmara
    pl

    Ocena

    9,2
    26 września 2016
    Jedyny minus to bardzo ruchliwa i głośna ulica przy której stoi hotel - bez zatyczek do uszu nie ma co iść spać :/
    Bardzo pomocna i przyjazna obsługa (jak ktoś chce porozmawiać po polsku, nie ma problemu). Pokój 3-osobowy nieduży, ale wystarczył. Bez łazienki, ale w związku z tym, że pozostałe piętra miały łazienki, ta była praktycznie do naszej dyspozycji. Smaczne śniadania. Obok sklep spożywczy czynny do 22:00 i pub. 5 minut piechotą do stacji, która zawiezie nas do metra.
Ładowanie opinii